CleverMate
FAQ

Om undervisningen

Nedenfor kan du finde svar på langt de fleste spørgsmål. Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Vores support er altid klar til at hjælpe dig, og er vi ikke online på chatten svarer vi altid på emails inden for 24 timer.

Hvor ofte kan man få undervisning?

Du bestemmer helt selv, hvor mange timers undervisning du ønsker. Det er muligt at købe enkelte timers undervisning op til en eksamen eller længere undervisningsforløb. I den enkelte undervisers kalender kan du se, hvornår du kan booke undervisning. Ønsker du et længere undervisningsforløb kan det være en god ide at kontakte en underviser, så I sammen kan finde et ugentligt tidspunkt, der passer jer begge.

Hvor foregår undervisningen?

Det er helt op til dig at bestemme, hvor du ønsker undervisningen skal foregå. Det kan enten være hjemme privat eller et offentligt bibliotek, universitet eller lignende.

Kan man være flere elever til én underviser?

Som udgangspunkt kan man sagtens være flere elever til en undervisning. Det er dog op til underviseren at afgøre, om dette er muligt, og om det koster ekstra.

Hvordan bliver jeg underviser?

Vi er altid på jagt efter Danmarks dygtigste og bedste undervisere. Du kan læse mere om hvordan du bliver underviser her på siden.

Er man som elev og underviser forsikret, hvis uheldet er ude?

Vi har i samarbejde med Tryg sammensat en forsikringsløsning, således at både elev og underviser er forsikrede, når der udføres eller modtages privat lektiehjælp. Denne forsikring dækker både hvis elev eller underviser kommer til skade i forbindelse med en undervisning, eller hvis Underviser kommer til at lave skade på Kundens indbo i forbindelse med undervisning. Du kan læse mere om vores forsikring her.